DIAMANTBORINGEN

DIAMANTBORINGEN

Boren in beton is een precisiewerk waarbij een jarenlange ervaring en professioneel gereedschap een belangrijke rol spelen.  Met onze diamantboringen boren wij in betonnen vloeren, wanden en plafonds.  En dit tot een diameter van 350 millimeter.

Betonboringen worden uitgevoerd als voorbereidend werk voor de aanleg van elektriciteit, sanitair, ventilatie- of verwarmingsinstallaties.  Een veel voorkomende toepassing is het boren van gaten in plafonds voor inbouwspots.  Zowel bij nieuwbouwprojecten als verbouwingen en renovaties worden betonboringen uitgevoerd.

KVR-Construct voert alle betonboringen op een veilige en propere manier uit. Niet enkel voor andere bouwbedrijven, ook voor particulieren doe ik alle betonboringen.  Het uitvoeren van kleine werken of één enkele boring bij verbouwingswerken doe ik graag.  Bij alle werken worden Kwaliteit en Service steeds met een hoofdletter geschreven. 

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden of ben je niet zeker of een bepaald project technisch haalbaar is?  Contacteer me dan nu voor meer informatie.  

Alle betonboringen in vloeren, wanden en plafonds

KVR-Construct bvba

Arendonksesteenweg 16

2380 Ravels-Eel

Kristof van Rooy

0472 / 577 466

info@kvrconstruct.be